Eller brug linket til vimeo.drone-spot.dk

Her kan ses video i høj kvalitet

Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi er meget åbne over for at tage nye udfordringer op, så hvis I er i tvivl om en drone er det rigtige til at løse jeres opgave er I meget velkommen til at kontakt os. Vi finder den rigtige løsning til netop jer og jeres behov!

Det har altid været en meget dyr fornøjelse at tag billeder eller video fra luften. Som teknologien har udviklet sig, er det nu muligt med en fjernstyret drone, med et eller flere kameraer monteret under sig, at få fantastisk flotte og detaljerede billeder fra den helt rigtige vinkel uden at skulle bruge helikopter, kran eller lignende. Vi løser opgaverne ved hjælp af de nyeste teknologier inden for både droneflyvning og fotografering. Dronen er lille og smidig og kan komme til, hvor det ikke før har været muligt.

Vi vil som udgangspunkt altid forsøge at tage luft billeder eller video i godt vejr, såfremt det kan lade sig gøre. Når en opgave er dato sat står vi inden for at løse den inden for 72 timer alt efter hvornår vejret passer bedst. Efter en given opgave er udført søger vi for hurtigt levering af billede/video materialet. Vi flyver som udgangspunkt ikke med vores droner i regnvejr eller ved vind over 12 m/s.

Der er mange regler, der skal overholdes, når man flyver med droner i Danmark. Det er vigtig for os at overholde disse, da det i sidste ende kan medføre et total forbud mod droner i Danmark. Et brud på de regler Trafikstyrelsen i samarbejde med Luftfartstyrelsen har pålagt alle drone operatører, kan medføre en fratagelse af den enkeltes dispensation

Kontakt mig i dag

drone-spot, Blomstertoften 5, 7400 Herning.

+45 30 820 520 - mail@fish-it.dk