tbbst

 

 

 

 

 

Ydelser til private og erhverv

- Inspektion (tag, tagrender, skorsten, bygning, vindmølle)

- Luftfoto/video hvis ejendommen skal sælges

- Videopræsentation af virksomheden

- Forsikringsskader

- Landbrug

- Vi filmer i op til 4K

 

Priser på luftfoto og video fra drone

Hvert job er unikt med mange forskellige faktorer der kan påvirke prisen. For at give den bedst mulige pris på droneoptagelser foretrækker vi at give individuelle tilbud efter at have fået alle detaljer eller diskuteret projektet. 

 

 

Priser:

Startgebyr (administrativ) 200 kr.

Time on site: 450 kr. per time.

Time redigering: 450 kr. per time.

Kørsel: efter statens takst 3,73 per kørt km (år 2023).

Så man kan forstille sig en opgave, som kan være til en pris på ca 1.000 kr. (plus moms) når opgaven er indenfor en 45 km radius.

 

Tillæg

kr. 800 for opgaver som kræver tilladelser fra enten Politikreds eller Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Derudover tillægges gebyret fra rspective styrrelser (pt. 2023 ca 1100 kr.)

 

Alle priser er ekskl. moms – baseret på opgaver i midtjylland i dagtimerne på hverdage.

Derudover tilbyder vi også foto- og videoredigering fra kr. 450,- pr. time. Jobs over flere dage eller lokationer tilbudsgives altid enkeltvis. 

Som nævnt kan der være forhold såsom kørsel, tidspunkt, dispensation fra Trafikstyrelsen og andet der påvirker prisen, så vi opfordrer altid til at du kontakter os for et fast tilbud.

Kørselstillæg/forplejning inkluderes i vores tilbud hvis nødvendigt. Er logi nødvendigt kan det faktureres separat eller aftales nærmere på forhånd.

Betalingsbetingelser: 8 dage (medmindre andet aftales).

Vi gennemgår meget gerne vores tilbud i detaljer og vi leverer altid vores tilbud skriftligt når vi har modtaget en fuld beskrivelse fra kunden og har fuldt overblik over krav og forventninger til vores produkt.

(alle priser er i danske kroner plus moms)

Certificeret dronepilot til "KAT1b" droner fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Certificeret dronepilot op til KAT1b droner fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til erhvervsmæssig droneflyvning Dette betyder bl.a., at vi lovligt og kommerciel må foretage droneflyvning inden for bymæssig bebyggelse, tæt på offentlig vej mv. De fleste drone video/foto opgaver er unikke, der kan være forskellige faktorer som påvirker prisen. En drone opgave skal planlægges, det sker ud over planlægningsmøde med kunden bl.a. ved, at jeg søger om tilladelse ved de forskellige instanser, jeg informerer politiet om flyvning som udgangspunkt min. 24 timer forud for flyvningen, kortere frister kan oftest også lade sig gøre. Vejret i Danmark kan ind i mellem være ret lunefuld, og kan ved dårligt vejr (såsom regn, sne, stærk vind ogl.) betyde, at en flyvning må udskydes, men så finder vi bare et andet tidspunkt. Drone optagelser kan bruges alle steder hvor man normalt vil benytte en lift, kran eller et stillads.

Kontakt mig i dag

drone-spot, Blomstertoften 5, 7400 Herning.

+45 30 820 520 - mail@fish-it.dk