My video

tbbst

 

 

 

 

 

Ydelser til private og erhverv

- Inspektion (tag, tagrender, skorsten, bygning, vindmølle)

- Luftfoto/video hvis ejendommen skal sælges

- Videopræsentation af virksomheden

- Forsikringsskader

- Landbrug

- Vi filmer i op til 4K

 

 

Priser:

time on site: 440 kr. per time

time redigering: 440 kr. per time

kørsel: efter statens takst 3,56 per kørt km

Så man kan forstille sig en opgave, som kan være til en pris på ca 1000 kr. (plus moms) når opgaven er indenfor en 45 km radius.

Tillæg

kr. 500 for opgaver som kræver tilladelser fra enten Politikreds eller Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Alle priser er ekskl. moms – baseret på opgaver i midtjylland i dagtimerne på hverdage.

Derudover tilbyder vi også foto- og videoredigering fra kr. 350,- pr. time. Jobs over flere dage eller lokationer tilbudsgives altid enkeltvis. 

Som nævnt kan der være forhold såsom kørsel, tidspunkt, dispensation fra Trafikstyrelsen og andet der påvirker prisen, så vi opfordrer altid til at du kontakter os for et fast tilbud.

Kørselstillæg/forplejning inkluderes i vores tilbud hvis nødvendigt. Er logi nødvendigt kan det faktureres separat eller aftales nærmere på forhånd.

Betalingsbetingelser: 8 dage (medmindre andet aftales).

Lovpligtig ansvarsforsikring er en selvfølge hos os.

så skulle uheldet være ude, så er I dækket af vores forsikring.

Certificeret dronepilot til "KAT1b" droner fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Certificeret dronepilot op til KAT1b droner fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til erhvervsmæssig droneflyvning Dette betyder bl.a., at vi lovligt og kommerciel må foretage droneflyvning inden for bymæssig bebyggelse, tæt på offentlig vej mv. De fleste drone video/foto opgaver er unikke, der kan være forskellige faktorer som påvirker prisen. En drone opgave skal planlægges, det sker ud over planlægningsmøde med kunden bl.a. ved, at jeg søger om tilladelse ved de forskellige instanser, jeg informerer politiet om flyvning som udgangspunkt min. 24 timer forud for flyvningen, kortere frister kan oftest også lade sig gøre. Vejret i Danmark kan ind i mellem være ret lunefuld, og kan ved dårligt vejr (såsom regn, sne, stærk vind ogl.) betyde, at en flyvning må udskydes, men så finder vi bare et andet tidspunkt. Drone optagelser kan bruges alle steder hvor man normalt vil benytte en lift, kran eller et stillads.

Kontakt mig i dag

drone-spot, Blomstertoften 5, 7400 Herning.

+45 30 820 520 - mail@fish-it.dk