My video

tbbst

 

 

 

 

 

Ydelser til private og erhverv

- Inspektion (tag, tagrender, skorsten, bygning, vindmølle)

- Luftfoto/video hvis ejendommen skal sælges

- Videopræsentation af virksomheden

- Forsikringsskader

- Landbrug

- Vi filmer i op til 4K

 

Godkendt

Jeg er certificered dronepilot af Trafikstyrelsen, hvilket betyder at jeg overholder den danske luftfartsstyrelses love omkring flyvning med droner, som sikrer optimal sikkerhed og lovligt billed- og videomateriale.

Sikkerhed

Jeg kontrollerer altid udstyret, tjekker løbende vejrsituationen samt finder nødvendige informationer omkring den pågældende lokation, således at vi sikrer den højeste sikkerhed og garanti af min service.

Kvalitetssikring

Jeg leverer billeder og video i høj opløsning efter dine ønsker og tilpasser formatet til netop dit behov. Jeg haster aldrig opgaven igennem. Jeg bruger hellere en halv time mere på opgaven, og opretholder derved en høj kvalitet.

Service

Jeg leverer altid en god og effektiv service som sikrer, at mine kunder er tilfredse med processen og produktet jeg leverer. Derfor har jeg også flere, tilbagevendende kunder, som er yderst tilfredse med vores services.

Levering

Jeg leverer dit materiale lige efter dine behov og ønsker. Jeg opbevarer dine billeder og videoer på ubestemt tid, således det altid er tilgængeligt for dig. Materialet bliver, med mindre andet er ønsket, leveret via et link, hvor du kan downloade materialet.

Pris

Prisen varierer alt efter den pågældende opgave, lokation og omfanget heraf. Kontakt os for mere information og få et uforpligtende tilbud.

Med min professionelle drone DJI Inspire 1 Pro, kan du få flotte stillbilleder fra luften i 300 dpi (4608 x 3456), og du kan få videofilm i op til 4K (4096 x 2160) 25p.

Hvorfor nøjes med optagelser i HD (1920×1080), når dette format ikke er fremtidens optagelser, hvor kameraet er for dårligt, hvilket giver en total forkert og buet horisont, eller fotos og videoer, der ikke er redigeret, og dermed ikke får de rigtige farver, beskæringer osv.

Kontakt mig i dag

drone-spot, Blomstertoften 5, 7400 Herning.

+45 30 820 520 - mail@fish-it.dk